Thursday, April 26, 2012

Tillbaka i Paris

Ja nu var det ett tag sen man skrev!
Efter ungefär en vecka i huvudstaden no 1. är jag tillbaka i huvudstad no 2. ( Stockholm will always be no 1. in my <3 *naaaaaaaaw* ).

Känns alltid jättetrist att lämna familj och vänner, klart man gråter som en mesig liten tjej och klänger sig till sin bästis och vägrar åka. Lite mer än 5 timmar senare så är man flera tusen mil ifrån varandra ändå...

Det första jag och Victoria gjorde när vi kom hem till mig var att äta yoghurt och gosa ner oss framför Pride & Prejudice (aka 2 hours of professional fan-girl-flailing, crying over the fact that we are forever alone and that Mr Darcy is so perfect it physically pains us... True story, not even sorry). Låter sorgligt, var jävligt kul. Film-buddys <3


Efteråt drog vi till Svenska kyrkan, mest för att kolla läget egentligen, och drick svenskt kaffe.

Sidenote: Jag brukade mobba skiten ur svenskar som åkte utomlands och körde "finns det svenskt kaffe på hotellet?". Så sitter jag själv och blir känslosam när kyrkans svenska kaffe är slut och jag måste vänta.

Vi möttes av en gigantisk fyrkantig CSI-liknande avgränsning. Ehhh eller om man inte är ett cp på att förklara - Niklas och Nils hade byggt upp ett rum med plastväggar, "rummet" är scenen för Niklas nya teaterproject. Detta resulterade att vi i typ 2 - 3 timmar körde flippad, konstnärlig teater. Typ att vi spelade in Victorias del av konversationen/argumentet och så skulle jag stå på scenen och prata "mot henne" medans hennes film gick i bakgrunden. Plus en massa annat sjukt :S.

Vi övade också att slåss bakom en av plastväggarna så att man bara såg våra siluetter.
Det vi inte tänkte på var att man kunde ju se oss ut ur de stora fönstrerna. När slagsmålet var klart kollar jag ut genom fönstret och ser att en tant med chockad min står och stirrar på mig, med handen för munnen står hon orörlig och bara stirrar stackarn. Jag ger henne ett svagt leende och tummen upp.
Tummen.... upp.... JA SMIDIGT LOUISE, I BET THAT CALMED HER DOWN!
För vad fan ska man annars göra när man precis "slagit ner" sin bästa kompis?

That's how we roll at Svenska kyrkan in Paris, beatin up people and shit. Welcome in for some coffee and fika!

Jag ska kolla igenom bilderna ifrån veckan i Stockholm och se om det finns något värt att lägga upp.
Until next time!
BAI <3

No comments:

Post a Comment