Sunday, February 26, 2012

That awkward moment when you fall in love with someone elses host family

Denna vecka är min värdfamilj i alperna och åker skidor. Själv har man ju skola och jag valde att skippa skidåkningen för det. Jag blir då "omplacerad" som det då så fint heter, i en annan värdfamilj nämligen Mathildes. Jag fick ju lite ångest då alla satt i bilen och de skulle släppa av mig hos min nya familj för veckan och så skulle de fortsätta iväg till alperna.
Så, Orättvist...

Jag kommer fram till huset och möts av en glad lite äldre man. Efteråt kommer hans fru, en ännu mindre dam med grått hår och stort leende. De visar in mig i huset och mamman pratar på i 180. Lyckligt vis är detta inte första veckan så jag förstår hennes snabba franska.
Huset är helt underbart! Det känns som en blandning av en Gamla stan lägenhet och en sommarstuga. Jag blev kär sekunden jag in genom dörren. Huset är tre våningar och jag, Mathilde, och en amerikansk värdelev bor alla på tredje våningen.

Jag hade precis en helt underbar middag! Är det jättesorgligt att jag inte ens visste att det kunde vara såhär avslappnat och kul att sitta och äta middag tillsammans? Maten var helt underbart god! Vi pratade om saker som jag kunde vara med och diskutera. De brydde sig faktiskt om att jag kanske ville säga något och de var intresserade om att höra vad jag hade att säga om Sverige.
Vanligtvis så blir jag glad om jag får ur mig en mening under måltiden. Nu pratade jag massor!
Ska jag bara få vara här i en vecka!? :'(
Jag som är så jäkla lycklig!

Okokok jag ska ta det lugnt, det var bara en middag. Men ändå, jag känner mig väldigt content!

Nu ska jag tvinga migsjälv att läsa lite Pappa Goriot för det har jag inte gjort alls under hela lovet.
Lyckat

Love yo faces
BAI <3

P.S. Är det ledmotivet till Morden i Midsomer jag hör!? Jag som trodde att jag inte kunde älska det här paret mer!! Så fina!
heh ok, hej då

No comments:

Post a Comment