Thursday, May 10, 2012

Filed under: Shit Louise does when she's bored and totally wacked after five days of constant studying... ENJOY

Imorgon har jag fysikprov och jag känner mig bara kanske lite jävla fucking stressad...
Men jag MÅSTE göra det imorgon för jag vägrar att ha det sista veckan innan praktiken, då alla lärare lagt in alla stora prov/projekt.

Jag kom ihåg att jag hade en massa braiga saker att skriva i bloggen men nu har jag fan glömt allt. Typiskt.

Jag föll för grupptrycket och köpte ett par Urban Ears. MINA HÖRLURAR GICK SÖNDER OK!? Var också och köpte Supernatural säsong 4 på box, så att jag kan kolla på den dubbade versionen och skratta ihjäl mig.
Nej men seriöst, det är så att jag ska ha något franskt att kolla på när jag kommer hem till Sverige och jag kan fan se säsong 4 hur många gånger som helst.
På tal om dubbat! Han som dubbar karaktären Castiel i Supernatural gör också rösten till inga mindre än Gordon Ramsey, Jude Law, Tom Hardy, och Hugh Grant... Det är bara dom kända! Sen gör han rösten till ett dussintal fler mindre karaktärer i olika serier och filmer.

France actually only has one guy who dubs, and he does everyone. This industry sits on a thrown of LIES!
(did i mention i'm completely wacked?)

Men visst.... Man känner sig ju lite pretto/hipster då man sitter med ett par urban ears, läser en fransk bok, och har Supernatural på franska i väskan.

  
AM I ALTERNATIVE YET?
Varför ta snygga bilder på sig själv och lägga upp på bloggen när man kan se ut såhär?

Idag skickade jag iväg Adrians 18års present! Stod i kö i tjugo minuter tills en kvinna frågade mig om hon kunde hjälpa till. Jag sa att jag skulle skicka ett brev till USA och så pekade hon på den lilla luckan på andra sidan rummet med "lettres" skrivet snyggt ovanför... Thaaaaaaanks......

I think that's everything for now... So yeah
Love your face
Baiii :) <3

1 comment: